C. D. BAIO 2016-2017

11 sept 2011

EMPATE DO EQUIPO XUVENIL NO SEU DEBUT

CD BAIO 3 - CABANA SD 3

Gran primeira parte dos baieses na que se adiantaron aos poucos minutos e na que perdoaron múltiples ocasións, e aínda así conseguiron unha cómoda renda de dous goles. Pero o descanso parece que foi malo para eles, pois nos primeiros primeiros minutos da reanudación conseguía empatar o Cabana, e aínda pasada a hora de xogo poñíase por diante o equipo visitante cun fermoso gol de libre directo. Os nervios apoderáronse dos locais e non foi ata o tempo de desconto que conseguiron a igualada.

Xogaron polo CD BAIO: Pollo, Maikel, Manuel, Pablo, Cachopo (Yago 46'), Fachal, Rubio, Rafa, Lucas (David 62'), Valentín (Vereda 65'), Bieito.

Goles: 1-0 Valentín (8'), 2-0 Lucas (41'), 2-1 Diego (47'), 2-2 Diego (49'), 2-3 Rubén (61'), 3-3 Yago (93').