C. D. BAIO 2016-2017

29 ago 2011

O TROFEO DO CONCELLO PARA O ZAS

C. D. BAIO - SP. ZAS  3 - 4

Rematou a pretemporada coa disputa do Trofeo Concello de Zas na tarde do domingo no Platas Reinoso. Partido intenso que rematou cunha nova chuvia de goles, sobre todo na segunda parte. Ao descanso chegouse coa vitoria mínima do conxunto visitante, 0-1; pero na segunda axiña empatou o Baio por medio de Canay logo de recoller o rexeite do traveseiro dunha fermosa vaselina de Martín. Non tardou o Sp. Zas en poñerse por diante de novo no marcador. Mais a dupla Martín-Canay volveu funcionar e conseguiron darlle a volta ao resultado, primeiro cun balón en longo a Martín que lle cedeu a Canay para que a empuxara e despois cun gol en propia meta dun defensa zasense a centro de Canay. Cando a vitoria parecía quedar no equipo local, o Sp. Zas con dous goles nos últimos cinco minutos deulle a volta ao marcador e conseguía facerse co Trofeo.

Polo CD BAIO xogaron de inicio: Pollo, Matías, Mario, Iván, José Antonio, Eloy, Pirucho, Martín, Andrés, Alberto e Canay. Entraron na segunda parte os xuvenís Pablo, Pardo e Fachal. Deixáronse sentir as baixas de Fredi, Fermín, Martín MC, Rubio, etc. Agora só queda preparar o partido da próxima fin de semana, contra o Camariñas FC, primeiro partido da Liga da Costa.

Por outra banda, no partidiño que enfrontou aos equipos xuvenís do CD BAIO e SP. ZAS o resultado final foi de 1-1, con gol baiés de Maikel, de tacón á saída dun córner.